۹۴هزاربازرسی ازمراکزتوزیع کالاهای اساسی

معیارپرس — مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای مصرف سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گفت: در قالب طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۵ تاکنون در مجموع ۹۴ هزار و ۶۰۸ مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع کالاها انجام شده است.

مجید فراهانی اظهار داشت: این تعداد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع کالاها منجر به تشکیل ۱۶ هزار و ۴۶۰ پرونده شده که ارزش این پرونده ها پنج هزار و ۹۲۴ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با یادآوری این که اجرای این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است، ادامه داد: این طرح نظارتی شامل کالاهایی از جمله روغن، برنج و کالاهای پروتئینی و سایر موارد است که تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهدداشت.

مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای مصرف سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با اشاره به این که بیشتر پرونده ها در حوزه گرانفروشی و کم فروشی است بیان داشت: با متخلفان برخورد می شود.

وی عنوان کرد: سامانه ۱۲۴ برای گزارش تخلفات است مردم می توانند با این سامانه ارتباط برقرار کرده و گزارش های خود در حوزه گرانفروشی و کم فروشی ارائه کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

قیمت مرغ کاهشی شد

فراهانی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در بازار گفت: همزمان با عید نوروز کشتار مرغ افزایش پیدا کرده و در میدان بهمن هر کیلو مرغ حدود ۲۶۵ هزار تومان و در میادین میوه و تره بار حدود ۲۷۹ هزار تومان است.

وی ادامه داد: همچنین تقاضا برای اقلام پروتئینی کاهش پیدا کرده است.

افزایش سهمیه آرد در استان های مسافرپذیر

مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای مصرف سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با تاکید بر اینکه سهمیه آرد در استان های مسافرپذیر افزایش یافته است گفت: به فرمانداری ها تفویض اختیار شده است تا استان هایی که پخت نان بیش از سهمیه دارند بتوانند از ذخیره استان های معین استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: همکاری با فرمانداری ها، وزارتخانه های صمت، جهاد کشاورزی و سازمان غله صورت گرفته است تا کالاهای اساسی و سایر اقلام به وفور در بازار تامین شود.

منبع : ایرنا