وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بدو ورود به استان البرز: بازگشت کارگران تعدیل‌شده و توسعه مسکن کارگری اولویت ماست

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز به منظور کلنگ‌زنی و بازدید از چند پروژه وارد استان البرز شد. او هدف اصلی این سفر را بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و ارائه راهکار برای بازگشت سریع کارگران تعدیل‌شده عنوان کرد و از برنامه‌های افزایش ظرفیت مسکن کارگری در این استان صنعتی خبر داد.

 

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: «هدف از این سفر، دیدار با چند تن از کارفرمایان و کلنگ‌زنی مسکن کارگری شرکت مپناست. بر اساس آماری که استخراج کردیم، برخی از واحدهای تولیدی نیروی انسانی یعنی کارگران را تعدیل کرده‌اند. بررسی مشکلات این واحدهای تولیدی و ارائه راهکار برای هر چه سریع‌تر برگشتن به وضعیت عادی نیروی کاری که تعدیل شده، هدف اصلی است.»

او با اشاره به اینکه استان البرز یک استان صنعتی است، افزود: «رشد مسکن کارگری را ان‌شاءالله بتوانیم افزایش بدهیم. البته در برخی استان‌ها با کمبود زمین روبه‌رو هستیم، اما اگر اقدامات لازم برای افزایش واحدهای مسکن کارگری انجام شود، فکر می‌کنم