در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا: روحانی از رهبر انقلاب برای تشکیل قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح قدردانی کرد

رییس جمهوری از رهبر انقلاب اسلامی برای صدور فرمان فعال شدن قرارگاه بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح قدردانی کرد و گفت: با فرمان مقام معظم رهبری برای فعال شدن قرارگاه ستاد مشترک، همه امکانات نیروهای مسلح بهتر، دقیق‌تر و کامل‌تر در خدمت مردم خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز شنبه پس از دریافت گزارش اعضای ستاد مبارزه با بیماری کرونا در سخنانی بار دیگر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی که امروز بار سنگینی بر دوش دارند، قدردانی و تشکر کرد و گفت: خداوند به شما عنایتی کرده و آن این است که مردم چشم دوخته‌اند که شفای خداوند برای بیماران از طریق شما باشد و این رحمت خداوند است که باید آن را پاس بدارید.

رییس جمهوری همچنین از رهبر معظم انقلاب برای صدور فرمان فعال شدن قرارگاه بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح قدردانی کرد و گفت: از ابتدای تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا رییس ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین سپاه پاسداران، ارتش و نیروی انتظامی در این جلسات حضور مستمر داشتند و با فرمان مقام معظم رهبری برای فعال شدن قرارگاه ستاد مشترک نیز همه امکانات نیروهای مسلح بهتر، دقیق‌تر و کامل‌تر در خدمت مردم خواهد بود.

روحانی با اشاره به اینکه گزارش ارائه شده از سوی معاون وزیر بهداشت در مورد شبکه غربالگری بیماری کرونا در کشور و اینکه در این طرح میلیون‌ها نفر در کشور مورد سوال قرار گرفته و ۹۷ درصد از پاسخ دهندگان علایم بیماری نداشته‌اند، گفت: این بسیار خوشحال‌ و امیدوارکننده است که براساس گزارش افراد سالم و بیماران به سرعت مشخص می‌شوند و برای درمان مبتلایان اقدامات لازم در دستور کار قرار می‌گیرد.

 پیشنهاد کنترل تردد در ۱۱ استان مفید است/ باید نقاط کنترل در استان‌ها کاملا مشخص باشد 

رییس جمهوری در پاسخ به پیشنهاد وزیر بهداشت برای تصویب پیشنهاد کنترل تردد در ۱۱ استان کشور این پیشنهاد را برای کنترل بیماری مفید ارزیابی کرد و گفت: باید دقت کنیم که نقاط کنترل در استان‌ها کاملاً مشخص باشد و تیم‌های کنترل‌کننده به گونه‌ای عمل کنند که مشکلاتی همچون ترافیک در راه‌ها ایجاد نشود و قبل از اقدام به مردم اطلاع‌رسانی شود.

روحانی در واکنش به پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر تعیین جریمه برای کسانی که با علائم بیماری به مسافرت و جابه جایی در این استان‌ها اقدام می‌کنند، گفت: ممکن است این افراد از بیماری خود مطلع نباشند و همین که برگردانده شوند و برای درمان به بیمارستان هدایت شوند، به عنوان جریمه برای آن ها کافی است.

رییس جمهوری در پاسخ به اظهارات وزیر بهداشت در مورد ضرورت ایجاد محدودیت در حرم‌های مطهر و بقاء متبرکه تأکید کرد: اطمینان دارم مسوولان بقاء متبرکه و حرم‌های مطهر در شهرهای مختلف کشور دلسوزی کافی در مورد سلامت مردم دارند و دستورالعمل ستاد مقابله کرونا را برای ورود مردم در ایام پایانی سال و تعطیلات عید را اجرا خواهند کرد.

روحانی افزود: آرزوی همه ما تشرف به حرم‌های مطهر است، اما از هر کجا به آن ها متوسل شویم پاسخ ما را خواهند داد. در شرایط امروز توسل‌ها و توجهات باید با رعایت کامل اصول بهداشتی باشد.

رییس جمهوری در پاسخ به گزارش وزیر ارتباطات در خصوص ضرورت انجام امور اداری و کارهای مردم از طریق سیستم الکترونیک و عدم مراجعه به دستگاه‌ها، تأکید کرد: هر کاری باعث شود حضور مردم به دستگاه‌های اجرایی و اداری کاهش یابد و امور از طریق سیستم دیجیتالی و الکترونیک انجام شود، خوب است و این می‌تواند به تقویت دولت الکترونیک منجر شود.

روحانی ابراز امیدواری کرد که ان‌شاء الله بتوانیم هر چه سریع‌تر این بلیّه را از سر مردم کوتاه کنیم و خداوند به همه بیماران شفای عاجل عنایت کند.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش اظهارداشت: در مورد مسایل اقتصادی هم که تحت تأثیر کرونا قرار گرفته روز یکشنبه هفته جاری در جلسه‌ای با حضور اعضای ستاد اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی موضوع را به صورت دقیق بررسی خواهیم کرد.

جلسه بعدی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز روز دوشنبه هفته جاری به ریاست رئیس جمهور برگزار می شود.

جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا روز شنبه به صورت ویدئو کنفرانس با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد و در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر اعضای ستاد گزارشی را از اقدامات انجام شده در مقابله با شیوع ویروس کرونا ارائه کردند و پیشنهادهاي جدیدی برای تصویب در ستاد ارائه شد.

دکتر علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه هم چنین گزارشی از طرح غربالگری وزارت بهداشت در خصوص جمع‌آوری اطلاعات از وضعیت خانوارها در سراسر کشور ارایه کرد و گفت: با فعال شدن شبکه گسترده غربالگری، وضعیت برای شناسایی بیماران همه خانوارها در سراسر کشور بررسی و نسبت به هدایت مبتلایان به مراکز درمانی اقدام می‌شود.

به گفته معاون وزیر بهداشت، در این طرح یک هزار و ۲۰۰ مرکز تخصصی درمانی در سراسر کشور برای بیماران مبتلا به کرونا راه‌اندازی شده است.

  • منبع:ايرنا