آغاز عرضه اختصاصی سکه زر هوشمند با پشتوانه سهام شبکه زر و ارائه گواهی اوراق برگ بیمه البرز و برگ کارت بانک آینده

دکتر عباس جم زر رئیس هیات مدیره مؤسسه رمزپایه فناوری هوشمند شبکه زر در مراسم رونمایی از واحد رمزپایه بین المللی زر هوشمند با نماد ( SZAR ) که همزمان با عید سعید غدیر خم با حضور فعالان حوزه بلاکچین و اصحاب رسانه در شهر یزد برگزار شد با بیان این که سکه زر هوشمند ( اسمارت زر ) نخستین واحد رمزپایه ایرانی با پشتوانه سهام شبکه زر و ارائه گواهی اوراق برگ بیمه البرز است، افزود: سکه رمزپایه ایرانی با نماد SZAR که به صورت رسمی با توثیق سهام و دارایی در سطح بین المللی منتشر می شود علاوه بر امکان عرضه و مبادله در داخل کشور، در صرافی های معتبر دنیا نظیر باینانس و کوین بیس بدون اعمال هیچگونه محدودیت و تهدیدی برای ایرانیان قابل تبادل و معامله است و پشتوانه نقدشوندگی آن علاوه بر ارزش پایه مبتنی بر ارز بین المللی ZAR، در شبکه باینانس دکس با جفت واحد های BNB و BUSD و در شبکه ترون با واحد های TRX وUSDT قابل معامله است و کاربران ایرانی نیز میتوانند از طریق سامانه مبادلاتی https://zarnetwork.com به صورت ریالی و ارزی و از طریق کیف پول های معتبر رمزارز نظیر ترون لینک، سیف یال، تراست ولت، اتمیک، باینانس دکس ( https://binancedex.app ) و سایر کیف پول های رایج رمزارز توکن SZAR را دریافت و یا به ارزش روز به راحتی و بالاترین سرعت و کارمزد اندک مبادله نمایند.
دکتر عباس جم زر در ادامه افزود: به میمنت و مبارکی تقارن عرضه توکن «زر هوشمند» با سالروز آغاز امامت و ولایت مولی الموحدین امیرالموئمنین حضرت علی (ع)، هدیه ای به همه ایرانیان عزیزی که از امروز تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۰ در سامانه شبکه زر ثبت نام نمایند تعلق می گیرد و کاربران علاوه بر اختصاص هدیه ۷ توکن زر و برگ کارت رایگان، می توانند ۱۴ سهمیه اختصاصی خرید واحد رمزپایه زر هوشمند (SZAR) هر یک به مبلغ پایه ۱۱۰ دلار و با صدور اوراق سهام پشتوانه شبکه زر و گواهی اوراق برگ بیمه البرز به مبلغ ۵۰ میلیون ریال را دریافت نمایند.
لازم به ذکر است حداقل ارزش پایه هر واحد SMART ZAR ( زر هوشمند ) با نماد SZAR تا زمان عرضه عمومی (تاریخ ۲۳ مهر ماه ۱۴۰۰) بر اساس سپیدنامه شبکه زر که به صورت رسمی در سامانه به نشانی https://zarnetwork.com منتشر گردیده است حداقل به قیمت تضمین شده ۲۰۰ دلار و به میزان مجموع پشتوانه های دارایی سهام، رمزارز و بیمه ای آن خواهد رسید و تثبیت خواهد شد.
در این مراسم که با افتتاح دفتر نمایندگی مؤسسه در استان یزد و رونمایی از تأسیس شرکت مشترک «برگ زرین» به منظور کارآفرینی و آغاز فعالیت مؤسسه در زمینه ساختار شبکه ای فناوری زنجیره بلوک در سطح کشور صورت گرفت، آقای دکتر عباس جم زر رئیس هیات مدیره موسسه رمزپایه فناوری هوشمند شبکه زر در خصوص انتشار و عرضه خصوصی توکن BZE که در روز ولادت امام رضا (ع) و در مشهد مقدس صورت گرفته بود، گزارش مختصری ارائه نمود.

ایشان با تشریح فرآیندهای عرضه خصوصی واحد بین المللی برگ زیتون رمزپایه ( Barg Zaytoon Edge ) با نماد BZE ، بیان داشتند با وجود مسائل و شرایط خاصی که به دلیل تحریم های ظالمانه و برخی عدم شفافیت ها، ملاحظات نادرست، تنگ نظری ها و کج اندیشی ها که متاسفانه در ایران در این مسیر وجود دارد اما خوشبختانه با قابلیت ها و امکانات ویژه ای که توکن های BZE و BZB نظیر امکان استخراج از طریق سرورهای مجازی و فضای ابری و تبادلات بین المللی آن در شبکه های معتبر تبادلی و کیف پول های رایج دارد و با مجوزی که در تاریخ ۲۶ خردادماه سالجاری مؤسسه فناوری هوشمند شبکه زر در منطقه آزاد کیش اخذ نمود، الحمدالله با اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی مناسب در مرحله عرضه خصوصی استقبال بسیار خوبی در داخل کشور و خارج از ایران صورت گرفت و طبق برنامه زمانبندی موفق به عرضه ۱۳۳ میلیارد توکن BZE شدیم و ان شاالله از روز ۱۶ تا ۲۳ مهر ماه سال جاری نیز بر اساس سپیدنامه منتشر شده عرضه اولیه آن را خواهیم داشت و پس از آن امکان عرضه عمومی و تبادلات رسمی و بین المللی این توکن و توکن BZB فراهم خواهد بود.
دکتر عباس جم زر افزود یکی از خصوصیات ویژه و ممتاز توکن BZE علاوه بر مبتنی بر پشتوانه بودن آن و دارایی های فیزیکی نهال زیتون و ایجاد فرصت های ویژه اقتصادی و زیست محیطی آن، قابلیت انحصاری مبادله در صرافی های بین المللی و امکان استخراج ابری این تون حتی با گوشی های تلفن همراه هوشمند رایج است که معتبرترین مراجع بین المللی ناظر نظیر تراست پول،کاهش آب مخازن سدهای کشور
حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه ۹۹) تا ۲۵ تیرماه امسال حدود ۲۹ درصد نسبت به سال آبی پارسال کاهش داشته است.

گرچه این روزها برخی نقاط کشور شاهد بروز سیلاب های سهگین ناشی از بارش های تابستانه است، اما آنطور که گزارش تازه شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می دهد حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری(مهرماه ۹۹) تا ۲۵ تیرماه امسال با کاهش ۲۹ درصدی همراه است.
براساس این گزارش از ابتدای سال آبی جاری(مهرماه ۹۹) تا ۲۵ تیرماه حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور به رقم۲۴ میلیارد و ۹۵ میلیون متر مکعب رسید.این درحالی است که حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در سال آبی(مهرماه ۹۸ تا آخر شهریور ۹۹) ۳۵ میلیارد و ۱۸ میلیون متر مکعب بوده که از کاهش ۲۹ درصدی برخوردار شده است.
کل ورودی آب به مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری(مهرماه ۹۹) تا ۲۵ تیرماه نیز به عدد ۲۷ میلیارد و ۵۶ میلیون متر مکعب رسیده است.
وضعیت ورودی آب به مخازن سدهای کشور در سال آبی پارسال( ابتدای مهرماه ۹۸ تا آخر شهریور ۹۹) ۵۲ میلیارد و ۳۰میلیون متر مکعب بود که کاهش ۴۷ درصدی را نشان می دهد.
میزان خروجی آب از سدها نیز از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۵ تیرماه به رقم ۲۹ میلیاردو ۷۴ میلیون متر مکعب رسید و این درحالی است که سال آبی گذشته این رقم ۴۵میلیارد و ۵۰ میلیون متر مکعب بوده که ۳۵ درصد کاهش یافته است.
درحال حاضردرصد پرشدگی سدهای کشور ۴۹ درصد و ظرفیت کلی سدها ۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب است.
براساس گزارش مرکز ملی پایش و هشدار خشکسالی، میزان بارشها در مقایسه با دوره بلندمدت با کاهش ۴۰.۷ درصدی همراه است.
